Veelgestelde vragen

Is mijn ticket ook mobiel te scannen?

Ja graag! Wij scannen de tickets liever vanaf jouw mobiel dan vanaf papier. Dat scheelt namelijk weer een boom en die hebben we hard genoeg nodig als voedsel voor de Brontosaurus.

Kan ik Dinopark bereiken via het Openbaar Vervoer?

Ja zeker, dat kan! Pak vanuit Oldenzaal lijn 62 (Borculo) naar Enschede of vanuit Enschede lijn 62 (Denekamp) naar Oldenzaal en stap uit bij de halte aan de Landweerweg in Lonneker. Vanuit daar is het ongeveer 10 minuten lopen over de een klein stukje Oldenzaalsestraat en dan de Oude Deventerweg in. Het park is met het openbaar vervoer niet heel goed te bereiken helaas.

Is het park tijdelijk of komt het volgend jaar terug?

Nee Dinopark Vliegveld Twente is alleen deze zomer te bezoeken. Kortom het is nu of nooit.

Is het toegestaan om de dino’s te voeren?

Het is niet toegestaan om de dino’s op welke wijze dan ook te voeren. Alle dieren hebben namelijk een uitgebalanceerd dieet. Daarnaast proberen de doktoren de dieren zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving te laten zien. Daar hoort het voeren, anders dan door de dierverzorgers, niet bij.

Kan ik ook met het vliegtuig komen?

Ja zeker, dat kan! Dat dien je dan alleen wel even af te stemmen met de luchtverkeersleiding Vliegveld Twenth, maar dat gaat buiten onze organisatie om. Maak je wel even een foto vanuit de lucht?

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur een mail naar info@dinopark-twente.nl en wij beantwoorden z.s.m. jouw vraag.