Veelgestelde vragen

Is deze tentoonstelling tijdelijk?

Deze tentoonstelling is inderdaad tijdelijk en in deze vorm alleen deze zomer (2019) in Enschede te ontdekken. De dino tentoonstelling is ook op andere plekken te zien geweest. Maar de interactieve vorm waarvoor gekozen is in Enschede is uniek.

Is mijn ticket ook mobiel te scannen?

Ja graag! Wij scannen de tickets liever vanaf jouw mobiel dan vanaf papier. Dat scheelt namelijk weer een boom en die hebben we hard genoeg nodig als voedsel voor de Brontosaurus.

Kan ik Dinopark bereiken via het Openbaar Vervoer?

Ja zeker, dat kan! Pak vanuit Oldenzaal lijn 62 (Borculo) naar Enschede of vanuit Enschede lijn 62 (Denekamp) naar Oldenzaal en stap uit bij de halte aan de Landweerweg in Lonneker. Vanuit daar is het ongeveer 10 minuten lopen over de een klein stukje Oldenzaalsestraat en dan de Oude Deventerweg in. Het park is met het openbaar vervoer niet heel goed te bereiken helaas.

Is het park tijdelijk of komt het volgend jaar terug?

Nee Dinopark Vliegveld Twente is alleen deze zomer (2019) te bezoeken. Kortom het is nu of nooit.

Is het toegestaan om de dino’s te voeren?

Het is niet toegestaan om de dino’s op welke wijze dan ook te voeren. Alle dieren hebben namelijk een uitgebalanceerd dieet. Daarnaast proberen de doktoren de dieren zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving te laten zien. Daar hoort het voeren, anders dan door de dierverzorgers, niet bij.

Vanaf welke leeftijd is deze tentoonstelling?

Deze tentoonstelling is leuk voor alle leeftijden! Het is spannend tussen de dino's en de bunkers, maar we proberen het laagdrempelig en leuk te houden voor iedereen. Onze doktoren zijn getraind in het rustig benaderen van kinderen. We willen niemand bang maken!

Wat is het adres van Dinopark?

Wij hebben geen vast adres. We zitten aan de Oude Deventerweg, maar wanneer je naar Vliegveldweg 345 navigeert, kom je vanzelf gele wegwijsborden met daarop 'Dinopark' tegen. Pas wel op vanaf de kant van Hengelo is er aan de Vliegveldweg helaas een opbreking. Rijd daarom via Oldenzaal of Enschede.

Zijn er parkeerkosten?

Wij huren het parkeerterrein en zijn daardoor genoodzaakt om parkeerkosten te rekenen. Kom je met de fiets dan kun je vanzelfsprekend gratis parkeren. Met de auto kost het parkeren 4 euro.

Is het park toegankelijk met een rolstoel?

Het park is voor 80% rolstoelvriendelijk. In het park zijn enkele paden van de verharde weg af en hierbij maken we gebruik van de schoonheid van de natuur. Dit zijn stukken die voor een rolstoel moeilijk begaanbaar zijn, evenals ons labyrint.

Zijn honden toegestaan?

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en dat ze niet blaffen naar onze T-Rex. Deze is namelijk wat angstig voor honden.

Kan ik ook met het vliegtuig komen?

Ja zeker, dat kan! Dat dien je dan alleen wel even af te stemmen met de luchtverkeersleiding Vliegveld Twenth, maar dat gaat buiten onze organisatie om. Maak je wel even een foto vanuit de lucht?

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur een mail naar info@dinopark-twenteairport.nl en wij beantwoorden z.s.m. jouw vraag.

Dit event is een concept van Kibeco © 2021