Plan je bezoek

Het is altijd handig om goed voorbereid op avontuur te gaan. Hier vind je dan ook wat algemene informatie. Wij zijn geopend van 13 juli tot 25 augustus.

Overnachten tussen de dino's

Slaap tussen de dino’s

Achter de grote hekken leven de verschillende dino’s ook in de nacht naast elkaar. Daarom organiseren we enkele nachten een speciale camping voor de echte avonturiers. Pas op er is dan ook maar plek voor een beperkt aantal durfhalzen!

Ontdek de camping
Ga op avontuur

Ga op avontuur

In het diepste geheim wordt er gewerkt aan de terugkeer van de dinosaurus op aarde. In de bunkers is een team al jaren bezig om te zorgen dat alle soorten weer tot leven komen. Kom jij ze helpen?

Bestel tickets

Openingstijden Dinopark

Dagelijks is Dinopark open van 12.00u tot 20.00u. De meeste mensen komen aan het begin van de middag, maar speciaal voor de avonturiers die niet op het heetste moment van de dag langs willen komen, raden we aan wat later op de middag te komen. Een bezoek duurt ongeveer twee tot twee en een half uur.

Winkels, eten en drinken

Op ons terrein vind je eigen horeca waar er voor iedere portemonnee en naar ieders wens wat lekkers te drinken of eten is. Bij de entree hebben we een winkel waar je een mooie dino herinnering kunt kopen!

Route naar het vliegveld

Je vindt ons via de navigatie aan de Vliegveldweg 345 in Enschede. Vanaf de A1 neem je afrit Oldenzaal-Zuid richting Enschede, middels signing leiden we je naar onze eigen entree. Voor de avonturiers onder ons 52°15’57.7”N 6°54’30.7”E (52.266035, 6.908514)