Slapen tussen de dino's

Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino's naast elkaar en organiseren we deze zomer enkele nachten een speciale camping voor de echte avonturiers.

Ga in het donker op pad met de doktoren

Geniet overdag van Dinopark Twente, neem je eigen koepeltent mee en blijf slapen. Zet hem einde middag op op de vliegbasis en bekijk onder begeleiding van de doktoren hoe de dino’s in de nacht leven.

Met een volle maag op avontuur

Maar je gaat niet op avontuur voordat jij een volle maag hebt, we gaan namelijk eerst om 19.00u onbeperkt samen dino burgers eten en gaan daarna op pad!

Wakker worden tussen de dino's

Na jouw avontuur in het donker, slaap je lekker in je tent uit. Waarna we samen de volgende ochtend dino eieren bakken en je in de loop van de ochtend weer de tent en avonturen in pakt, zodat je het 's middags aan je vriendjes kunt vertellen.

Er is alleen plek voor echte durfhalzen!

Er is echter alleen ruimte voor echte avonturiers want we zoeken alleen grote eters, hebben geen douche, er zijn dino’s en we slapen tussen de bunkers in de verwilderde groene omgeving van deze voormalige militaire basis! Een ervaring voor het leven!

Boek nu jouw campingplek

Dit event is een concept van Kibeco © 2021